Teuronjoki (Hämeenkoski) | 16.7.2009 12:41

Kommenttipipsa721 - 17.07.2009

Jälleen kerran käynti vakijoella.
Vesi todella matalalla ja sai todella kalastella kieli keskellä suuta ettei ihan joka heitolla olisi perho pohjassa :D
Aloittelin muutamasta vakimestasta ja sainkin päähän todellisen "mörön", joka paljastui kirreksi. 4x siima poikki naps vaan ja harmitus oli melkoinen.

Siirryin sitten paikkaan josta kaverini on hyvällä prosentilla kalaa nostanut, itse en koskaan paikasta pahemmin ole pitänyt :( No se kuitenkin tuotti tulosta ja ylös nousi kirjo n. 1.5 kg :) Pamppua peliin ja kala kylmään..Ottipelinä valkoinen liitsi punaisella kuulapäällä.

Tämän jälkeen siirryin Hyväneulaan ja hetken kalastelin kosken alapuolella olevaa suvantoa---> ei tapahtumia.

Kotiinlähdön aika, mutta päätin vielä käydä pienen mutkan kautta samaisella joella , mutta Kärkölän puolella yhden spotin heittämässä ja kas vaan päässä todella hienokuntoinen kirjo 1.8 kg oranssilla liitsillä. Taas kuului kepin viuhahdus ja pariksi päiväksi ruokakalat saatu.

Kaikinpuolin mukava muutaman tunnin kalareissu ja saalistakin tuli tyhjän viime viikon Tainionvirran reissun jälkeen :)

Kommentit

Kommenttiwannabesitoja96 - 17.07.2009

Hienoja kaloja on =) Missäs päin kärkölää kävit? Tuttujen mökki siellä päin. Voisi käydä koittamassa sitä jokea...


Kommenttipipsa721 - 18.07.2009

Mä itse asiassa en edes tiedä sen paikan osoitetta missä kävin :( Joku iso maalaistalo siinä on vieressä, mut niitähän siellä piisaa, joten ei taida paljon apua olla :( Kannattaa niiltä tutuilta kysellä minne päin sinne tehdään noita velvoiteistutuksia, eiköhän ne mökkiläisinä osaa tarkemmin selittää tai kysellä :)


KommenttiZeno - 19.07.2009 (Muokattu 19.7, 15:23)

Hyvänneulassahan ei saa enää kalastaa? eikös se ole kokonaan rauhoitettu alue.

Olitko hylännyt tuon edellisessä päiväkirjassa kuvaamasi haavin joen rannalle? ainakin löysin sieltä samanlaisen joka oli vähän "rikki" liimailin, petsasin ja on kuin uusi ;)


Kommenttiojanperäm - 19.07.2009

Kyllä hyväneulassa saa kalastaa. Siellä yläpuolella olevan kartanon edustalla, jossa on se kalatie, ei taasen saa. Olisiko tuo kärkölän paikka muuten ollut myllykylän padon alunen tai teurojoentien alittava virtapaikka?


KommenttiJ. Mannertie - 16.09.2009

Joku vois kyllä kertoo miten näihin paikkoihin pääsee. Alkaa kyllästyttää tuo paikkojen metsästys, jos kalareissusta puolet menee paikan etsimiseen, alkaa mielenkiinto loppumaan. Olis hyvä jos tuolla "kalapaikat" osiossakin olis osoite tai jonkunlainen opastus paikalle.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti