Vilppulankoski (Vilppula) | 18.7.2009 14:41

KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 19.07.2009

Lauantai aamuna liikkeelle kohti Vilppulaa,pitkästä aikaa.Mukava aurinkoinen keli ajella ja nauttia maisemista matkalla kohti kalaisaa Vilppulankoskea.
Kuuden tunnin kalastusrupeaman aikana haavissa kävi n.35cm harjus ja n.45cm taimen.Lisäksi kaksi kirjon karkuutusta larvasta.

Kommentit

KommenttiZeno - 19.07.2009

Hieno paikka kyllä, mulla oli niskalla kerran kiinni elämäni kala, veti kuin juna mutta pääsi sitten irti, en edes ehtinyt nähdä mitä lajia edusti! otti vihreään liitsiin.


KommenttiDruippa - 21.07.2009

Moi! Hienon näköistä maisemaa siellä. Itse olen muuttamassa tässä syksyllä Mänttään opiskelujen perässä ja todennäköisesti tulee käytyä myös kalassa vilppulankoskella.

Kysyisinkin, että onko joesta noussut kuinka hyvin yleisesti kalaa tänä vuonna? Huomasin että olet käynyt ainakin aikaisempina vuosina melko ahkerasti kalassa siellä.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 22.07.2009

Terve! Joo aikaisempina vuosina olen ostanut Vilppulankoskelle vuosiluvan ja käynyt useasti vuoden aikana perhostamassa.Tänä vuonna en töiden takia ole kerennyt käymään kuin pari kertaa.
Kyllä Vilppulankoski on melko saalisvarma koski,kirjolohta istutetaan pitkin kautta ja taimenia nousee järvistä koskeen.
Mitä olen itse puskaradiosta kuullut niin tänä vuonna kalaa on saatu ihan mukavasti.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti