Viinikanjoki (Parkano) | 8.5.2010 05:30

Kommenttibaldie - 08.05.2010

Anoppilassa käynti tarkoittaa, että kalaan on päästävä. Aamulla viiden jälkeen luvat Shelliltä ja suunta kohti "kotijokea" ja Kairokoskea. Pelipaikalle saapuessani huomasin harmikseni, että vesi oli korkeammalla kuin aikaisemmin keväällä.
Alotin Kairokosken niskalta, missä ei tapahtumia. Valuin hiljalleen lirkkien virran reunoja alaspäin. Loppuliussa kokeilin streemeriäkin, jos taimen olis jo noussut koskeen, ei ollu.
Kahlailin kosken alla olevalle suvannolle, josta oranssiin liitsiin otti ihan pirteä kirre, joka esitteli pariin otteeseen myös hyppytaitojaan.
Kylmä rupesi kappaseen ja siirryin autoon lämmittelemään ja päätin saman tien suunnata kylän pintaan. Kävelin Lehtikosken niskalle, jossa pian samaiseen liitsiin otti kaunis taimen, joka sai kuvauksen jälkeen luvan palata kasvamaan.
Lirkin Lehtikoskea alaspäin, joka on hieno koski pooleineen, mutta mulle ah, niin kalaton aina. Kuinkahan muut saa siitä kalaa??
En saanut enää tapahtumia, mutta ihan jees-reissu tälläkin kertaa. Palaan taas takaisin, kun vedet lämpenee ja laskee hiukan.

Kommentit

KommenttiLärvästelija - 09.05.2010

Siellä päin on tulva kun taas omalla kotijoella merikarvianjoella on jo melkein liian vähän vettä:D Perhanan nätti taimen, ja kirjokin näyttää hyväkuntoiselta:)Millais kun olis tarkoitus tässä kesän aikana tehdä reissu tuonne Viinikanjoelle, niin mihin sinne kannattaa suunnistaa näin ensikertalaisena taimenen toivossa?:)Niin, ja mihin aikaan vuodesta on otollisimmat kalastusajat?:)Kuivuu keskikesällä varmaan aika hyvin niinkuin muutkin lähiseudun joet.


Kommenttiperho-marja - 09.05.2010

Onnea kaloista,nätti taimen ja mukavasti omassa elementissään kuvattu veden varassa.
Kirrekin pulska pötkäle!


Kommenttijpk - 09.05.2010

Nätit fisut! Lycka till ja uutta perhoa veteen! Itse tässä saa kauden avaussaalista odottaa..jos sitä 35cm tanea ei nyt lasketa. ;) Koskas viet mut Parkanoon koskelle ja kalaan?


Kommenttibaldie - 09.05.2010

jpk: Het ku asiasta sovitaan ja odotetaan tietty, että vedet lämpenee hiukan.


Kommentti^^Perhostelija^^ - 10.05.2010

Onnea kaloista=)


Kommenttibaldie - 10.05.2010

Lärvästelijälle: kait niitä taimenia voi tavoittaa kaikista koskista. Itse aloitan aina Kairokoskelta ja siellä olen ainakin yhyttänyt taimenia, kuten Haapakoskella ja Lehtikoskellakin. Viinikankoskea ei ole tullut kalastettua, kun olen luullut, että siellä ei saisi kalastaa(että semmonen "kotikoski ;))


KommenttiLärvästelija - 10.05.2010

Kiitoksia:) Komia kela muuten sulla;) Itellä löytyy kans Reelmaster, kolme kesää on kestäny hyvin. Millais on sulla kestäny?:) Vähän on jarrun tiukkuussäätö alkanu tulee yliherkäks ainaki ittellä:)


Kommenttibaldie - 10.05.2010

Samaa jarruongelmaa ollut..

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti