Viinikanjoki (Parkano) | 8.5.2010 05:30

Kommenttibaldie - 08.05.2010

Anoppilassa käynti tarkoittaa, että kalaan on päästävä. Aamulla viiden jälkeen luvat Shelliltä ja suunta kohti "kotijokea" ja Kairokoskea. Pelipaikalle saapuessani huomasin harmikseni, että vesi oli korkeammalla kuin aikaisemmin keväällä.
Alotin Kairokosken niskalta, missä ei tapahtumia. Valuin hiljalleen lirkkien virran reunoja alaspäin. Loppuliussa kokeilin streemeriäkin, jos taimen olis jo noussut koskeen, ei ollu.
Kahlailin kosken alla olevalle suvannolle, josta oranssiin liitsiin otti ihan pirteä kirre, joka esitteli pariin otteeseen myös hyppytaitojaan.
Kylmä rupesi kappaseen ja siirryin autoon lämmittelemään ja päätin saman tien suunnata kylän pintaan. Kävelin Lehtikosken niskalle, jossa pian samaiseen liitsiin otti kaunis taimen, joka sai kuvauksen jälkeen luvan palata kasvamaan.
Lirkin Lehtikoskea alaspäin, joka on hieno koski pooleineen, mutta mulle ah, niin kalaton aina. Kuinkahan muut saa siitä kalaa??
En saanut enää tapahtumia, mutta ihan jees-reissu tälläkin kertaa. Palaan taas takaisin, kun vedet lämpenee ja laskee hiukan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti