Vantaankoski (Vantaa) | 22.5.2010 12:30

Kommenttikalastaja1996 - 22.05.2010

Lähdin aamulla Vantaankoskelle. Aluksi painelin mustakosken niskalle heittelemään lippaa, mutta kun ei sieltä saanut mitään 15 min niin lähdin kehä 3 sillan alle. Siellä en ehtinyt heittää kuin n.5 heittoa niin pinkki leech jäi pohjaan ja sinne meni. Vaihdoin lipan siiman päähän ja heittelin sillä kymmenisen minuuttia. Kun ei iskeny mikään lähin Vantaankosken suvannolle, mutta en saanut sieltä mitään vaikka olin siellä melkein tunnin. Nyt rupesi jo vähän jyrsimään joten päätin pitää huilitauon. Tauon jälkeen rupesin heittelemään Mustakosken niskalla.kun menin siihen rantaan näin siinä n. 3cm pitkän kalan (joko särkikalan tai taimenen poikanen) joka uiskenteli yhen kiven päällä. Siinä lähettyvillä oli jonkun verran porukkaa joten päätin lähteä väljemmille vesille. Menin Mustakosken loppuliun lähettyville (eli n.30m sillasta alavirtaan). Laitoin siiman päähän vihreä punaisen mutu leechin. Ehdin heittää n.10 kertaa kunnes jokin ilmestyi siimani päähän. Luulin sitä aluksi turvaksi, mutta kun se rupesi hyppimään se paljastui kirjoloheksi. Väsytys kesti n.5 min ja kirjolohi ehti hyppiä siinä ajassa 3 kertaa. Kalalta henki pois ja laukkuun. Samalla vanhempani soittivat että ovat kohta parkkiksella. Vaihdoin siiman päähän valkoisen mutu leechin, koska jokin oli vähän trimmannut vihreän version pyrstöä. Ehdin heittää 2 heittoa kunnes se jäi pohjaan kiinni ja sinne se jäi. Päätin että siihen on hyvä lopettaa. Lähdin parkkikselle ja lähdimme kotiin. Koskella oli suht paljon kalastajia 5 - 10. Kalastin tällä kertaa virvelillä, koska perhovavastani puuttuu siima (tilaus lähtee maanantaina). Vesi oli aika tummaa,(niin kuin normaalisti vantaanjoella on) mutta kyllä kirkkaan vieheen näki puolen metrin syvyyteen asti. Mukava reissu.

Kommentit

Kommenttiperhonsitoja90 - 23.05.2010

Onnittelut komeasta kirjosta! Vaikka se nyt vähän väärillä välineillä tulikin. ;) Plussat kohtuu hyvästä kielestä, yleensä reissuraporteissa on suomen kieli päin sitä minne ei päivänvalo paista. Tässä raportissa ei pilkkuvirheet sun muut hirveästi ottaneet silmään. Ja eikun vaan seuraavaa kalaa onkimaan! :)


KommenttiMik@z - 23.05.2010 (Muokattu 23.5, 14:14)

Komea kirjo ja ihan oikeilla välineillä, mutta julkaisufoorumi vaan vähän väärä... Tänne olis kuitenkin tarkotus niitä perhokaloja (perhovälineet) lisätä.

Ps. Mulle on kerran asiasta napistu ja merkintä sen takia poistettu.


Kommenttihossanjoki - 23.05.2010

Onnea kalasta!
Itse eilen koskelle myöskin reilun parin tunnin reissun tein, saaliina 3 kirjolohta. Kalaa on koskessa, ei kun kaikki vaan onkimaan!:)


Kommenttikalastaja1996 - 24.05.2010

Kiitos kommenteista! Tiedän että tänne kuuluis laittaa niitä perhokaloja, mutta kyllä mieluummin lähden koskelle virvelin kanssa kuin että otan perhovavan jossa on yli 5 vuotta vanhaa siimaa.


KommenttiVisionFlyFisher - 25.05.2010

Ei se siiman vanhuus vaikuta paljon p*skaakaan...nimimerkillä kokemusta.


Kommenttiv-t - 25.05.2010

Joo nyt on tuolt vantaan koskelt tullu viime viikol iha kiitettävästi fisuu,itekki pari istarii nykässy mustakoskelta.=)


Kommenttikoski hc_fly - 07.08.2010

Kysyisin et mitä perhoo meen uittaa vantaankoskee ku ei pahemmi o perholla käyty yks kirbeli tuli mustalla kuulapää leechillä et oliko satunnainen vai hyvä?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti