Myllykoski (Nurmijärvi) | 9.6.2010 10:17

KommenttiMrJanusca - 09.06.2010

Aamulla 09:30 lähdttiin kaverin kanssa myllykoskelle.Kalastimme noin 10min niin silloin kaveri sai ensimmäisen kalan se oli hauki noin 45cm 15min päästä taas iski minulla ja se sekin oli noin 45cm pitkä:p mutta päivä kalasteltiin ja kaloija nouisi kiitetävästi mutta missäköhän kaiki kirret on?? Ihan hyvä reissu loppujenlopuksi.

Kommentit

Kommenttibazu - 09.06.2010

olisiko mahdolisesti hauikien mahassa ;D


KommenttiMrJanusca - 09.06.2010

Voipi olla:(


Kommenttivision10 - 09.06.2010

Toivottavasti ei, sit kyllä käpy palais


KommenttiMrJanusca - 09.06.2010

No khyllä!!!


Kommenttinimetön - 09.06.2010

Älä :D:D: Hitto ku niitä ei ole -.-kirrejä istutettu


KommenttiMrJanusca - 09.06.2010

Jep saisivat kyllä jo istuttaa:D


Kommenttimotulli - 10.06.2010

Eräs joka paikasta on huolehtinut/huolehtii on sanonut mulle näin-->en myy kaloja vaan kalastuspaikkaa,et näin.....


KommenttiSkate14# - 10.06.2010

Ainakin viime vuotena tuonne ei tehty istutuksia kuin ennen "kisoja". Sitten kun virolaiset ja venäläiset virveli kalastajat sekä onkijat ottavat kaiken ylös mitä saavat, niin miettikääpä missä kirjot ovat?

Myllykoski menee vuosi vuodelta huonompaan suuntaan, valvontaa ei ole lähes ollenkaan tai ei siis ole. Myllykoskella olisi potentiaalia paaaaljon enempään kuin mitä se on nykyään.

Kolme kohtaa mitä parantaisin myllykoskella.

-Kalastuksen valvonta kuntoon. Valvojan numero kalastusluvan taakse tai sitten sen saisi luvanmyyntipisteeltä. Näin voisi ilmoittaa salakalastajista ja muusta laittomasta.

-Kirjolohi istutuksia 2-4vk:on välein kesäisin, koska se tuo maksavia kalastajia lisää koskelle ja täten saalisvarmuus paranisi koskella.(nuoria kalastajia ajatelle hyvä asia)

-Ja ensimmäiseen viitaten, KALASTUKSEN VALVOJA VOISI ALKAA KÄYMÄÄN KOSKELLA IHAN OIKEASTI!!!

Mitäköhän vaaditaan että voisi saada kalastuksen valvojan luvat vantaanjoen vesistön alueille???(mylly-ja vantaankoskelle) Olisin enemmän kuin kiinnostunut asiasta.


KommenttiElkhaircaddis - 10.06.2010

Itse olen kalastellut täällä Oulun seudulla koko ikäni, mutta kerran vain on lupia kysytty, tämäkin Muoniojoella rajavartioston toimesta :D, eli ei niitä kalastuksen valvojia liiaksi taida joilla pyöriä.


KommenttiNikkeK - 10.06.2010

Kalastuskunnan osakkaita kannattaisi alkaa tavoittelemaan jos valvojaksi haluaisi ryhtyä.. tarvitaan kalastuskunnan hyväksyntä (tai mikä ikinä siellä päin asioista vastaa) jonka jälkeen tekevät asiasta jonkin näköisen ilmoituksen joka käydään jonkun osakkaan kanssa tuomarille näyttämässä ja jos tuomari hyväksyy niin luetaan vala. tai jotenkin tolleen se meni.

Harmi jos noinkin hyvän näköiseen paikkaan ei istutuksia tehdä muuta kuin kisoja varten :o Onnea tikruista ;)


Kommenttiperhostaja 93 - 10.06.2010

TULI VAAN TOSTA VALVOMISESTA mielee viime vuotinen reissu! mentiin kavereitten kans käymää ilma perho kamppeit käymää kurkkaa myllykoskea nii ei karmeempaa pettymystä oltais voitu kokea... oltii siinä ison sillan alla kunnes siihe tuli 3 jtn virolaist tai mitä mutakuonoi olikaa ja laitoo onkikamat valmiiks ja ongelle vaa katkoi koukus... -.- No ei siinä vielä mut hetken pääst ku katottii ni joha tarras semmone 70 cm luonnon meritaimen !!! siinä ne sitä väsytteli repi rantaa ja 3 miestä ne siinä tarviki et sai sen rantaan... vähä aijan päästä ku taimen luovutti nostivat ylös nykäs kiduksista kalan hengiltä siihe päätty sen taimenen ja jälkeläisten elämä. Siinä olitii ja ihmeteltii että mistä saatais luvan valvojan numero tai joku kuka vois ees sakottaa otti sen verran hermoille!! eikä viitiiny mitää niille sanoo ku niit oli kolme semmosta korstoo... siinä nähtii taas miten myllykoskella toimii valvonta ei misäää luvan tarkastajan numeroo ei saanu villipohjolast ei shellilt ei mistää ... tollai niit kutukaloiki vaa hävii ku tääl käy koskil ilma lupii tommosset ***** salakalastajat... No kai niitä parempiaki kokemuksia on mutta tämmönen tällä kertaa juttu tapahtu viime syksyn ...


KommenttiHarri.P - 10.06.2010

Komea hauki!


KommenttiSkate14# - 10.06.2010

Perhostaja 93:lle ja samalla kaikille muillekin, että vastaavanlaisissa tapauksissa kannattaa soittaa suoraan 112 ja kertoo, että täällä on useita salakalastajia ja tappavat esim. alamittaisia taimenia ja kellään ei ole lupia joten voisiko partio tulla paikalle? Ja puhelun aikana tai sen jälkeen kannattaa viivytellä kavereita jos ovat lähdössä pois, mm. voit kysellä "onko kalaa tullut" ja voi kysellä kaikkea muuta ns. normaaleja kalastusjuttuja. Olen 3kertaa soittanut 112:seen onkijoista ja 2kertana on poliisit ehtineet paikalle n.20-30min kesti. Kerran kaveri lähti juoksemaan myllykosken loppuliu-usta pellon poikki huitsin nevadaan kun poliisit saapui. oli yllättäen viro-tai venäläinen onkija jolle sanoin 10101kertaa että onkiminen on kiellettyä ja soitan poliisit jos ei lähde pois.

Soittakaa rohkeasti poliisit paikalle jos VARMASTI on esim. mato-onkijoita, mutta virveli kalastajille kannattaa sanoa ensin että täällä on kalastus kielletty muulla kuin perholla ja jos ei usko niin sen jälkeen soittaa poliisit paikalle. Poliisit on aina olleet tyytyväisiä kun olen soittanut heille, kalastuksen valvonta kuuluu edelleen osana poliisin työhön.


KommenttiMrJanusca - 10.06.2010

NikkeK ei ollut edes kisoja joten ei ollut istutuksia:(


KommenttiMrJanusca - 10.06.2010

Onse joo huono homma kun ei ole kalastuksen valvojia:(


Kommenttinimetön - 11.06.2010 (Muokattu 11.6, 12:52)

Ja vitsi tolla KAI SAMASELLA ON OTSAA olla edes istuttamatta niitä kaloja tänne, vaikka on ostettu vuos lupa tänne itselleni.. kyllhän mä niitä "kaloja" olen kirrejä havannoinu ainakin 30 kpl tän vuoden puolella mun mukaan ja niitä viimevuotisia istutuksia, mutten tän vuotisia, koska niitä ei ole laitettu. Suoraan sanottuna herää kysymys mikä hemmetti siinä sitten on, että ne ei laita niitä? Vaikka nyt kesäkuussa!!!!! Mut sillo oli paskan väristä vettä ja tulva sillo lohipäivillä 8.5. Siitä syystä ne ei muka laittaneet tänä vuonna kaloja. -.- ottaa vieläkin pahasti kaaliin:( ja herää epäillys ettei ne edes tänä vuonna laitakkaa niitä.


KommenttiMrJanusca - 11.06.2010

Kyrsii hieman ja ei nii hiemakaaan....


Kommenttivision10 - 11.06.2010

Tuntuu jo että koko myllykoski unohetaaan :(


KommenttiMrJanusca - 11.06.2010

No perjaateesahan se on jo unohettu:(


Kommenttinimetön - 12.06.2010 (Muokattu 12.6, 23:44)

Mitäs siin on valittamista ku täs ei muutakun voida itkeä ja pillittää sen yhen Rotary Klubin puheenjohtajan Kai Samanen joka paremmin tunnetaan, niin hänen takia ku muka siellä Klubin kokouksessa oli jo päätetty ettei tänä vuonna edes pidettäis mtn kisoja! Joka oli aivan stnan huono uutinen ! Mul on jo jotenki palanu käämi koko paikkaa ja turhautunu fiilis -.-

Ens vuonna harkitsen todella menemistä koska jos tähän juttuun ei saada mitään tolkkuu.. Good bye, there is no way to next year...


KommenttiSkate14# - 12.06.2010 (Muokattu 12.6, 23:58)

Alanpa tässä viikon kuluttua kun työstä on vapaata selvittämään,että mitä kautta tuonne saa kalastuksenvalvojan luvat hommattua. Toivottavasti paikkaan saadaan valvontaa tulevaisuudessa ja paljon, koska salakalastusta harrastetaan koskella paljon. Toivotaan että luvan hankinta prosessi ei ole sellaista kuten pelkään sen olevan. "mene seuraavan nimiseen virastoon" ja tämä toistetaan jokaisessa paikassa ja lopputulos on että mitään lupia ei saa ilman sitä ja tätä!

T. myllykosken tulevaisuudesta huolestunut janppa :(


KommenttiMik@z - 13.06.2010

Ainakin oma prosessini meni näin, kun kyseessä on meidän seuran ylläpitämä kalapaikka.

Eli seuran kokouksessa minua ehdotettiin kalastuksenvalvojaksi ja siitä väsättiin puheenjohtajan allekirjoittama todistus. Sen lapun kanssa marssin käräjäoikeuteen ja kävin tuomarille vannomassa valan. Tuomarilta sitten valatodistus kouraan ja molemmat laput piti postittaa minun tapauksessani Kuopion ELY-keskukseen. Sieltä sitten onneksi tuli se kortti (eivät välttämättä myönnä), mikä piti vielä käyttää puheenjohtajalla allekirjoitettavana.


Kommenttinimetön - 06.05.2011

Myllykoskella ei ole tänä vuonna sitten lohi ja luonto päiviä 2011.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti