Porvoonjoki (orimattila) (Orimattila) | 3.7.2010 14:00

KommenttiM_a_k_e - 03.07.2010

Töiden jälkeen kokeilemaan uutta vedenalla kuvauksen mahdollistavaa digikameraa, tietysti perhovapa ja kela mukaa pitäähän sitä jotain kuvattavaakin olla =)Vesi on nytten kesän mittaan tippunu alas koko ajan tällä hetkellä mennää jo tosi matalalla. Onneksi joesta löytyy paljon syviä monttuja kirjolohille missä olla rauhassa, ellei joku perhokalastaja uita värikästä liitsiä naaman vieree :P pari kolme tuntia joealla ja saaliina noin 8-9 kpl kirjolohia(menee laskuissa sekaisin). Hirveä helle meinas läkähdyttää onneksi löyty muutama varjo paikka missä pysty kalastelemaan.. kaloista ei tullu otettuu kuvia ainoastaan videokuvaa veden alta, mutta maisemii ja itse jokea kuvailin. Kaikki kirret c&r nyt ei tultu ruokakalaa hakemaa...

Kommentit

Kommenttihammo_95 - 05.07.2010

Kerrotko jotain paikkoja ku tuola kerran käyny ja ei mitään ylös vaikka mistä yritti.. Missäpäin monttuja löytyy.?


KommenttiKanta-asiakas - 05.07.2010

Tommosia sitten pitää värkätä ensi vuoteen, todennäköisesti menee niin kauas seuraava reissu ;D

Vinkkisi toimi (kiitoksia) ja tuli pari ruokakalaakin ylös, toisella jo ongenkoukut mahassa asti, joka oli myös pakko ottaa tai kuolluhan se sinne olis.


KommenttiM_a_k_e - 05.07.2010

Kanta-asiakas sinäks se olit kenelle annoin vinkkejä =) no hyvä että sait. siitä montusta mistä näytinkin?


KommenttiM_a_k_e - 05.07.2010

hammo_95 myö lähdetää nyt joelle.. otetaa halsteri mukaa ja ollaa iltaa asti jos aikaa nii tule paikan päälle ja rohkeasti nykimää hihasta =)


KommenttiM_a_k_e - 05.07.2010

Kanta-asiakas tuol on kiva kalastella myös myöhää syksyllä. ainaski viime vuonna istutti viel tosi myöhää kaloja. tais lunta tulla sillo viimesinä päivinä ku tuol kalastettii ja kalaa nousi hyvin myös sillon..vähän vaan meinaa kylmä olla ku marraskuun puolella kalastelee vaparenkaat kohmees


KommenttiKanta-asiakas - 05.07.2010 (Muokattu 5.7, 17:09)

Onhan se vähän vaikeeta saada kyytejä viikonloppuisin, porukat metästää ja on mökillä.. Viikolla ammattikoulua, että ensi kesään taitaapi mennä, jos ei nyt ennen kesäloman loppua kerkeä käymään :d

Joo siitä montusta tuli toinen ja toinen oli siinä putouksen alla. perho tarttu siimaan kiinni ja ongenkoukku mahassa kiinni heh =D


KommenttiI. Räty - 06.07.2010

Löytyykö nuo kosket ihan siitä Orilammen keskustasta ja onko niitten välimatkat pitkiä, että pitääkö autolla vaihtaa vai voiko kävellä rantoja? Miltä pätkiltä tuolla jengi kirrejä yleensä koukuttaa?


KommenttiM_a_k_e - 06.07.2010

Entiiä missä on sellai paikka ku orilammi... jos vaihdat koskipaikkaa nii autolla joutuu kulkee ellet ole joku sairas lenkkeilijä/patikoija.. tönnön koskee taitaa olla tuolta virenojalta 10kilsaa. Ja tönnön jälkee on vielä yksi koski.. virenojal taitaa eniten olla matoonkijoita tönnöö ovat laittanu isompaa kalaa. janne tais saada sen jonku 58cm kirren sieltä. siitähän on juttu täällä.


KommenttiM_a_k_e - 06.07.2010

tänää oltii siel ja lähettii vissii puol yhden aikaa pois... kaks kirree vedin fileeks ja halsteril siinä notskipaikal grillailtii.. 4kirree tuli tänää.. aika paljon vähentää saantia toi ku on koko ajan joku perho/viehe tai matoonki nenän edessä. mut tänää tuli vedettyy oikein yökalaa ja tuplana kaksi kirree sain 24 jälkee.


KommenttiI. Räty - 06.07.2010

Joo tietenkin Orimattilaa tarkotin, noissa sekoo jatkuvasti kun on kaikenmaailman Orivedet ja -lammet ja -mattilat.. Onko miten hyvin parkkipaikkoja noitten koskipaikkojen lähellä?


KommenttiM_a_k_e - 06.07.2010

Onhan siellä..tönnös ei oikee ole.tien vieree vaa


KommenttiJ. Mannertie - 06.07.2010

Tönnön-kosken jälkeen on vielä 2 koskea. Ensimmäinen (luumyllynkoski) siinä helsingintien alla, jossa on ensin koski sitten suvanto ja taas koski. Seuraava (hevoskoski) siitä n.1 km. alavirtaan, vähän vaikeammin saavutettava paikka ja siksi rauhallinen. Kaikille muille koskille pääsee autolla paitsi tuolle hevoskoskelle.


KommenttiM_a_k_e - 06.07.2010

Eiku nii joo. mä ku laskin sen hesan tien alla olevan tönnön koskeks ja sitte alempana vielä yksi koski.


KommenttiLepaska - 06.07.2010

Kaunista paikkaa, ja upeaa perhoa. Tuonne jos joskus pääsisin kalastelemaan...


KommenttiKanta-asiakas - 06.07.2010

Onko Hevoskoski syvempi paikka? mitenkäs siellä sitä kalaa on? entäs sen helsingintien alla olevassa koskessa? aika matalaa mestaa oli kun käytiin 1,5viikkoa sitten


KommenttiM_a_k_e - 07.07.2010

Mä en kaiketi ole käyny ikinä siel hevoskoskella?en oo ihan varma kait sielki kaloi on ku siel kukaa ikinä kalastele.. no nyt on vedet todella alhaalla.. mä oikeestaa käyn ainoastaa tos virenojal ku se on lähellä nii mult ei kannata kysellä..


Kommentti^^Perhostelija^^ - 29.07.2010

Minkähintasia lupia koskelle on? Onko kala miten ollut otilla nyt?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti