Kymönkoski (Viitasaari) | 3.7.2010 15:00

Kommenttijupe21 - 04.07.2010

Elikkä nokka kohti Viitasaarea, Kymönkoskea. Kauden avaus reissu, ja onhan jo heinäkuu! No hyvä että edes nyt pääsi kalaan.

Lupa alkoi kolmelta ja olimme jo odottamassa kamat valmiina että kello menee pykäläänsä.

Aloitimme niskalta. Kaloja hyppi paljon mutta ei käynyt kiinni. Tuli sitä kokeiltua klinkistä caddikseen vähä kaikenlaista ja kokoista perhoa.

Tuloksettoman niskan kalastuksen jälkeen menimme alajuoksulle. Ei sieltäkään tullut yrityksestä huolimatta mitään paitsi mudleriin tarttunut ahven.

Pienen tuumaustauon jälkeen takaisin niskalle ja mietimme kaverin kanssa että mitä perhoa sitä oikein taas kokeilisi. Silmään sattui 12# koukkuun sidottu humpy, ja ei muuta kuin heittelemään. Ja ei tarvinnut kauaa odottaa! Toisella heitolla tarttui! Kala haaviin ja mittaa kalalla oli 36cm. Luonnollisesti pääsi kasvamaan.

Ja uutta putkeen. ja taas kala kiinni niskan imusta. Näki heti tärpistä että isompi kuin edellinen kala. 5minuutin väsytyksen jälkeen kala haaviin ja nopea mittaus ja kala takaisin. Mittaa kalalla oli 41cm. Eli kauden eka mittakala, vaikka ei nyt suuri ollutkaan=)

Luvan loppupuolella sain vielä 35cm nätin tanen.

Hyvä kauden aloitus reissu ja nyt toivottavasti pääsisi kalaan ennen lapin reissua=)

Kommentit

KommenttiMökkiläinen - 05.07.2010

Hieno reissu, itekkii kun kävin niin sitä +-40cm kalaa siinä on kyllä ihan rutosti, mutta on siinä sitten niitä mörköjäkin. Kun vaan sais ottamamaan. :)


Kommenttijupe21 - 10.07.2010

loppuliussa ainaki hyppi yksi mörkö! Oli varmaan +55cm mutta ei ottanut..jahtasi kalaparvea siinä kallion lähellä..On siellä niitä isojakin ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti