Miekankoski (Mäntyharju) | 13.7.2010 10:00

Kommentti^^Perhostelija^^ - 25.07.2010

Saavuimme koskelle klo: 10:00 Kävin hakemassa luvan kahvilasta ja alotin kalastamaan sillan alapuolta jossa viimeksi kun kävin niin oli tapahtumia kymmenen kunta mutta huonot koukut joten saalis jäi 0:llaan.

Alotin kalastelun mustalla leechillä jossa muutama kirkas tinseli joka tekisi vähän eloa perhoon..
Keli oli todella lämmin ja vesikin oli todella lämmintä ja matalalla joten tiesin että tänään saattaa olla kala tiukassa, ensimmäinen tunti meni kalastellessa kosken alauomaa ja ilman saalista muutama ahven..

Klo: 11:00 Ajattelin että olisi tuossa sillan yläpuolella varjosampaa ja vähän syvempää.. Lähdin kalastamaan sillan ylöpuolta kahlasin pääsin kalastamaan sillan alapuolta jossa oli varjo jossa kalat voisivat viihtyä tällä kelillä.. Klo: 11.20 oli ensimmäinen tärppi sillan kulmalta jossa on pieni monttu mistä kävi muttei pysyny kiinni, jatkoin kalastelua siihen klo:12:00 kun lupa loppuu ja lähteä katsomaan pyhäkoskelle muutamaksi tunniksi..

- Vielä yksi havainto oli vähän ennen kahtatoista kun rupesin kalastamaan sillantoista puolta, näin pohjassa olevan vähän isomman kalan ajattelin että olisiko taimen tuossa varjossa kiven vieressä niin katoin laseilla niin taimen se oli ihan hyvänkokoinen muttei ottanu kiinni vaikka viereen heittelin hetken joten annoin olla ja jatkaa matkaa=)

Kommentit

Kommenttinimetön - 26.07.2010

Siinä venereitti sillan ylä puolella ni on otti paikka ja kalaa näkee paljon ! Tekniikka on illalla kalastaa nousukalaa eikä noita keskellä päivän varjossa paistattelevii paikka taimenii koska ne ei ota melkei mihinkää mitä niille syöttää. Mahdollisimman pientä larvaa tai pupaa vaikka mut sitte tinselii illasta painojen kera !!


Kommentti^^Perhostelija^^ - 27.07.2010

Kiitti vinkistä;) Taidat itsekkin käyny kalas tuol illalla vai?


KommenttiM_a_k_e - 28.07.2010 (Muokattu 28.7, 19:35)

Illalla niitä siel saa.. päivällä saa hyvin niitä juuri istutettuja.. nyt ei oo paljon lähivuosina tullu käytyä ku ei oo jaksanu mökille ajella.. mökki puolenkilometrin päässä miekalta :P

ja lupahintojakin ovat nostelleet mukavasti.. istuttaaks ne edes taimenta tonne ku jonku 50kpl kesässä?


Kommentti^^Perhostelija^^ - 01.08.2010

Kyllähän nuo luvat on nousseet joo pikkasen:) No kyllä ne puhu että ne laittaa ihan kiitettävästi sitä koskeen 3 kertaa vuodes.


Kommenttinimetön - 12.09.2010

Minähän käyn toulla niin monesti kun voin ;D Eipä nyt tässä enää voi käydä :D Illalla monesti on ottanut kiinni taimen:)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti