Lähdettiin kalakaverini Timon kanssa aamusta jo Vilppulaa kohden jotta päästäisiin kalaan heti kun keli alkaa lämmetä.
Aamulla pakkasta oli reilu 5 astetta ja eihän tuo meinannut ruveta tippuun olleskaan. Kahluu romuja päälle laittaessa tuli kyllä mieleen että on se kalamies ihan kahjo, väkisin piti päästä taimen kautta 2011 availemaan.
Aamupäivä meni jäitä vavoista rapsutellessa ja lähdettiinkin syömään. Päiväkin alkoi lämmetä ja tuntuipa tuo olo jo ihan siedettävältä. Kosken ala-osaa kalasteltiin koko aamupäivä ja tapahtumia oli tasan kaksi, harjuksen penikat kävi larvaa nyppimässä mutta eivät tahtoneet pysyä. Iltapäiväksi menimme sillan yläpuolelle ja heti kohta valkoiseen leetsiin haksahtikin pieni mutta kuvan kaunis taimen. varovasti kuvat ja kala takaisin uimaan.Tunnin verran meni seuraavaan tärppiin ja nyt tuntui jo kivemmalta, jarrukin pärähti lupaavasti. hetkeä myöhemmin kuvauksen jälkeen vapautensa sai 41 senttinen todella upea taimen.Lähdinkin laavulle istuskelemaan ja ihailemaan kauniisti paistavaa aurinkoa. Enää ei mene kauaa,kohta on kesä ja hyvinhän se aukesi taimen kausi 2011. Timoa ei onni suosinut tällä kertaa ja harmittihan tuo itseäkin että molemmat kalat osui itselle...ei muutakun kaikille mukavaa kevään odotusta ja sumari talkoissa on tänä vuonna myös meidän jengi ;)
Jos et reseptiä kerro niin voitko kuitenkin sanoa mistä moinen idea on tullut? Mistä sait päähäsi onkia parsakaalilla?
Lasketaanko parsakaali eläväksi syötiksi? Onko tässä nyt taas huojuttu sääntöjen rajamailla...
Puskillakin on tunteet !
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?