Kittelänkoski (Hyvinkää) | 20.6.2011 10:15

KommenttiPuikkari - 20.06.2011

Joo eli siis aamulla seiskan aikaa kohti kittelää kaverinkans mopoautolla :D

mut siis joo siihe ku saavuttii ni laitettii kamat kasaa ja koluumaa tuttuja paikkoja no siinähä niitä killejä sitte tuli vuoro perää molemmil et koko aja kummatki sai nostella. Aika pienehköjä olivat mut hyvin pirtsakoita kumminki :)

siinä sitte oli kanssa vähä outo yllätys kun oli jonkun siimat katkennu puuhu ni siinä roikku sitte hirttäytyny lepakko :s siinä se roikkus kuolleeena ja mää sitte sain sohittuu siihe vielä omatki siimat :)

Noh siitäs sitte uutta perhoa kehhii ja alemmas koskea no siinä sitte heiteltii mut siin ei sitte paria tärppiä lukuunottamatta mtn kummempaa.

Käveltii sit sinne aika alas asti sellassee pikku virralle mis oli pari kivee .Siitä kaveri sai sitte yhen pienen killen mikä pisti ihan kivasti vastaaan.

Noh siinä sitte oli semmoi kivan näkönen kivi ja aattelin et no tuol on pakko olla jtn ja heitin siihe ni isoo kylki vilahti ja vääntö alko. Ekaks kävi mieles et olis semmone reilu kolmosen kille siel siiman pääs mut kyl se sit ku vähä lähemmäs sain näytti enemmä taimnenelta ku täpliä olii ja kala oli suht kirkas.
Vaikka mertsari olikin niiin aika laiska oli että varmaan just vaeltanu ja jääny siihe lepäilemää et kylhä siin väsytykses meni väkisi se 10-15 min mut kyllä se kaveri sieltä sen sit loppuje lopuks haaviin nappas :)

Siinä sitte suut ammollaa katottii sitä kalaa ja mietittii vähä etttä jooooo. Ja ku eihä se meinannu mahtuu siihe mun haaviinkaa prkl.

Ei siinä sitte mtn otetttiin kuvat ja päästettiin kala takasi kutemaan tai mitä ikinä tekemäänkää mut emmä noita harvinaisia vantsun mertsareita ala ottaa =)

Ei ollu mtn mittaa tai puntarii mut näin silmämääräsesti kala oli ehkä n. 3-4 kg ja 55 cm tai yli, mutta joo aika positiivine ylläri tollasseesta perus istarikirre mestasta tollane mötjäle (=

Kuvat vähä huonoja ku kännyllä otetttu :(

Kommentit

Kommenttinimetön - 26.06.2011 (Muokattu 26.6, 16:40)

Hmnn.. onko mennyt mitta ja paino veikkaus sekaisin. 3-4 kilon kala ei ole alle 60 cm pitkä. 3-4 kilon kala on kylläkin 65 cm tai yli..


KommenttiSepiSipuli - 26.06.2011

Perkule pellollekko kala hypänny, oiskai ne kuvat vähän lähempänä vettäkin saanut ;)
Valitettavaa löytyy aina kun oikein yrittää.

Upee on kala ja kätten taputus vapautukselle.


KommenttiHarri.P - 29.06.2011

Mielestäni tuo on lähemmäs 60cm luokkaa kuin 55cm. Onnea komeasta kalasta ja hatun nosto vapautuksesta. Moni olisi vienyt kotiin =)


KommenttiPuikkari - 29.06.2011

Joo nää silmämääräset mittasuhteet on mulla vähän mitä sattuu kun tossa pari pvä sitten sain mökiltä 80 cm hauen ja mun mielestä tuo mertsari oli niiinku vähintääään saman kokone et ku ei ollu mittaa eikä puntarii ni ei koskaa voi tietää :D


Kommentti-jyke- - 29.06.2011

Komea taimen onnea siitä! ja kireitä jatkossakin.

ps. keskity ensi kerralla kirjoittamiseen suht hankalasti luettavaa tekstiä...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti