Karvianjoki (Honkajoki) | 26.6.2011 19:00

KommenttiNoidanpola - 26.06.2011

Nyt on kauden eka reissu kotikonnuille tehty ja jäi hyvä fiilis.
Lähdin kalasteleen Lankoskea mustalla pupalla ja kyllä siellä koskessa elämää oli neljä alamittaista harjusta siinä koukusta vapauttelin ja kyllä siellä vielä perhon tökkijöitä oli toin mokoma mutta kirjoja ei näkynyt niinpä ajattelin vaihtaa koskea. Suuntasin Hongonkoskella ja ajattelin kokeilla pinturilla(klinkki) siitä suvannosta yhden kirjon karkuutuksen se antoi ja alamittaisen harjuksen. Sitten alko sataan ja alattelin suunnata niskalle päin jutteleen muiden kalastajien kanssa siinä kun aika juteltiin vesisateessa huomattiin että niskalla hyppii komia kirjo. Kokeilin ensin onnea klinkillä mutta ei mitään sitten laitoin nalle puhin alko tapahtuun siinä vähän aikaa kun väsyttelin niin kyllä se kala sieltä haaviin asti tuli vaikka pelkäsin että menee siima poikki kun kärki oli 0.16 mm. Kuvaus ja kalan punnitus (1950g) ja sitten matka jatku kotia kohti.

Kommentit

KommenttiMrJanusca - 29.06.2011

Onnea kalasta:D oli ilmeisesti loppujenlopuksi ihan mukava reissu? Itseäni ihmetyttää että kuvat on otettu 02/05/2007 ? olisko mitään selitystä tuolle:)


KommenttiNoidanpola - 29.06.2011

Juu huomasin saman kun laitoin kuvat koneelle. Kameran päiväys ja kello päin honkia. Jos huomaat tuon perhovavan(Loop Evotec) niin se on tullut vasta viimme vuonna myyntiin :)


KommenttiMrJanusca - 29.06.2011

Huppista! Oisi voinut olla huomaavaisempi ja katsoa tarkemmin.Miten muuten on vapa toiminut? itsekkin olen miettinyt kyseisen vavan ostamista:)


KommenttiNoidanpola - 01.07.2011

Ihan komiasti se on pelittänyt ja toi kahva on aikas hyvä. Toiminnoltaan se on Medium/fast

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti