Porvoonjoki (orimattila) (Orimattila) | 13.6.2012 12:17

KommenttiM_a_k_e - 13.06.2012

Parintunnin reissu virenojalle ku jan ilmotteli että oli koskelle eksynyt ja piti tulla näyttää mallia miten niitä kaloja sieltä ylös otetaan.
Vesi oli hiukan samentunut viimeviikkoisesta ku oli vettä sadellu alkuviikosta reilummin. Mutta se ei kaloja tuntunut haittaavan.
Kaunis kesäpäivä ja välillä tuntu että on vähän liiankin kuuma. Vedenlämpötila tällä hetkellä aika passeli ainakin kalojen ruokailun suhteen. Lämmetä ei tarvis ainakaan enää ollenkaa.
Kaloja sieltä tuntuu löytävän joka kohdasta mutta joutuu kyllä ihan pohjassa uittaa että tapahtumia onnistuu saamaan. Tästä nyt sen enempää juttua tullu ku tosiaa 2tuntia olin kalassa mutta kuvia jäi talteen ja tässä niistä osa!

Kommentit

KommenttiJan-- - 14.06.2012

Heh, kiviä tuntu tosiaan olevan kun joka kuvassa pohjassa kiinni! :) vai oliko :D


KommenttiM_a_k_e - 14.06.2012

joo. hitto ku aina on pohjassa kiinni. koskaa ei oo ilmassa kiinni :D


Kommenttiosuuj - 15.06.2012

Mistäs kohti tuli turpa? Ja oliko minkä kokonen? :)


KommenttiM_a_k_e - 15.06.2012

hmm olisko 20senttinen?about. siit kosken niskalta ihan ylhäältä


Kommenttihammo_95 - 20.06.2012

Onko nykyään vuosilupa voimassa vuoden ostopäivästä vai vain kyseisen vuoden loppuun asti?:)


KommenttiM_a_k_e - 20.06.2012

Hmm.. mitenhän se menee.. mä kalastelen viimevuoden luvalla vielä. oliskohan se ollu kausilupa kuitenkin. vuoden alusta vuoden loppuun


KommenttiM_a_k_e - 20.06.2012

Ainakin toi lupa millä mä kalastan on kausilupa. elikkä vuoden loppuun.. mut tässäkin ku lahes asustelee nii helposti tulee vieläkin käytyy se 6kertaa kalassa ja kyllähän ne vielä istuttaa loppuvuotena kalaa tuonne. oon mä tuolla saanu kirree viel sillee että on lunta satanu samalla hetkellä...


Kommenttihammo_95 - 20.06.2012

Okei, itse en tiedä tuleeko tästä eteenpäin kuus kertaa käytyä tämän vuoden puolella kun alkaa iltatöitä tulemaan. Joten en varmaan kausilupaa sitten osta...


KommenttiM_a_k_e - 21.06.2012

Jos lahesta ajelee ja luvan käy hakemassa nii tulee joka reissulle 11km lisää että luvan hakee.. 5kertaakin jos tulee käytyä päiväluvalla niin siin menee jo bensoihin se yksi päivä =) ja sekin aika on aina kalastuksesta pois. kannattaa laskea ja ottaa sitte oman tarpeen mukaan. mutta tuolla pystyy kalastelemaan hyvin ihan loppuvuodestakin ja kalaahan siellä on melkeinpä aina. Se riippuu vain kalastajasta.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti