Muuramenjoki (Muurame) | 9.7.2012 13:00

KommenttiiVot - 10.07.2012

Saavuimme joelle noin yhden aikaan iltapäivällä ja aloittelimme kalastusta puusillan yläpuolelta. Tällä pätkällä viihdyimme vajaan tunnin, jonka aikana tapahtumia ei ollut. Tämän jälkeen siirryin Paloaseman suvantoon, kaverini jäädessä vielä yrittämään ylempää.
Melkein heti suvantoon saavuttuani, kirjolohi tälläsi kiinni litkan päätyperhona toimineeseen Red Tagiin. Väsytys kesti noin viisi minuuttia ja pelkäsin jo menettäväni kalan sillä joutuisin itse toimimaan haavimiehenä kaverin ollessa edelleen ylempänä. Kala kuitenkin osoittautui viiden minuutin väsyttelyn jälkeen yhteistyöhaluiseksi ja sain koukattua sen haaviin. Mittauksen ja punnituksen jälkeen kala osoittautui 42cm mittaiseksi ja 1100gramman painoiseksi.
Kaverikin saapui vähän ajan päästä suvantoon ja sai hetken päästä samasta kohdasta suunnilleen saman kokoisen kirjon kuin minäkin.
Jatkoimme vielä hetken suvannossa ilman tapahtumia ja päätimme mennä vielä hetkeksi kivisillan luo yläosaan. Itse onnistuinkin koukuttamaan pinkkiin liitsiin 44cm mittaisen ja 1.1 kiloisen lahnan, jota väsytyksen ensimmäisten minuuttien ajan luulin kirjoloheksi. Lahnan jälkeen päätin lopettaa kalastuksen ja kaverinkin mielestä oli jo aika lähteä kotiin.

Saaliiksi sain siis yhden kirjolohen, yhden lahnan ja kaksi ahventa. Olosuhteet olivat ihan hyvät, noin 17-19 astetta lämmintä ja pilvistä. Välillä oli tosin melko rankkoja sadekuuroja. Vesi oli edelleen hieman normaalia korkeammalla.

Kommentit

KommenttiPerhostajamAvk^ - 10.07.2012

Onnea komeasta kirrestä!


KommenttiM_a_k_e - 10.07.2012

Hienon näköinen joki. onnea saaliista.


KommenttiiVot - 11.07.2012

Kiitoksia.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti