Sonnanjoki (Jaala) | 24.11.2012 10:30

Kommenttiairfloman - 13.12.2012

Saavuttiin paikalle noin puoli kymmeneltä. Vartin verran kalastusta niin sedällä oli siinä sen kovimman virran keskellä olevassa matalassa vähän hitaammassa virrassa pinkissä latvassa kiinni. Kävin haavitsemassa kalan ja oli kyllä nätti mutta aika pieni. Se normikoko 25-30 senttiä. Veti yllättävän paljon kokoisekseen.

Vähän ajan päästä isäni koukutti siitä sillalta (josta vähän ajan päästä selvisi se, että siitä sillalta ei saa kalastaa hyvä kun ei kalastussäännöissä lue) taas samankokoisen kalan. Itselläni myös oli vähän ajan päästä taimen kiinni. Irti pääsi! Aika pieni tosin oli.

Lähettiin sitten sinne alaspäin Seppälän-ja Tuomaankoskelle. Ei yhtään edes kiinni! Istutukset kai olleet vähän vähissä. No pimeä alkoi jo tulla ja lähdettiin katsastamaan iltasyöntiä Myllykoskelle. No iltasyöntiä todellakin oli. Sedällä oli ollut kiinni tinselissä vähän vauraampi taimen ja kaikkia jännitti. Serkulla oli kiinni kirkkaassa latvassa mutta räpelöi itsensä irti. Vähän ajan päästä tärähti kovaan omassa airflossani. Parin minuutin väsytys ja noin 40 cm kala haaviin. Isoon tinseliin otti. Vapautus ja sitten kotiin lähtö.

Käytiin kattomassa taskulampun valossa yksi kala siinä sillalla. Komeasti kuuluivat silmät sillä pimeässä. Vesi oli kohtalaisen matalalla ja kirkasta.

Kommentit

KommenttiLeva - 13.12.2012

Tämän hetkisestä tilanteesta ei ole tietoa, mutta ennen on siinä ilmoitustaululla mistä muutkin säännöt löytyvät ollut lappu, jossa lukee sillalta kalastus kielletty. Netissä olevissa säännöissä tuota ei valitettavasti näytä lukevan. Tosin se sillan alusta on aina täynnä alamittaista taimenta, joten kalastus kuinka mielekästä kyseisessä kohtaa?


Kommenttiairfloman - 13.12.2012

Ei siellä isompaa ollutkaan Leva.


Kommenttiairfloman - 13.12.2012

Lopussa siinä kuuluivat pitäisi lukea kiiluivat.


KommenttiAake - 14.12.2012

"Serkulla oli kiinni kirkkaassa latvassa..."
"...virran keskellä olevassa matalassa vähän hitaammassa virrassa pinkissä latvassa kiinni."

Mihin he heittelevät ? Puihin vai mitä tarkoitat ?


Kommenttiairfloman - 15.12.2012

Larvassa tarkoitan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti