Lauttasaari (Helsinki) | 12.3.2015 19:00

KommenttiIrwin - 16.03.2015

Lauttasaari ja tämän vuoden meritaimenkausi on avattu onnistuneissa merkeissä. Tuuli oli ajoittain vaikea ja vaikeutti heittämistä mutta loppujen lopuksi kalastaja palkittiin pienehköllä meritaimenella. Kokoa Meritaimenella oli vain n.40cm mutta lämmitti kalastajan mieltä koska hetkeä ennen oli kirvelevä karkuutus hieman vauraammasta meritaimenesta.

Viimeviikolla keli oli kuin morsian ja tuntui että meritaimenet alkoi heräämään talvihorroksestaan. Sieltä nousi samana päivänä muutama muukin meritaimen ja suurin oli 3.5kg luokkaa eli isomuksiakin löytyy jos jaksaa rantoja koluta tarpeeksi. Omalta osalta metsari kausi jatkuu vielä muutaman viikon ennenkuin alkaa taas koskien koluaminen (Tainionvirta,Karkkila ja Kotkan kosket) mutta sitä ennen täytyy saada hieman isompaa meritaimenta lauttasaaresta

Kommentit

KommenttiIrwin - 16.03.2015

Meritainen oli luonnolisesti C&R jonka unohdin mainita tekstissä.


Kommenttiile92 - 17.03.2015

Nätti pieni torpedo ja mahtavan näkönen ilta heittää... Oon ite tässä kans Helsingin edustalla lähössä pyörähtää taimenta narraamassa, minkäs laisella perholla sua onni suosi? Oon kuullu tän kevään ottivälineistä niin laidasta laitaan, et ois kiva saaha vähän varmempaa tietoa.


KommenttiIrwin - 18.03.2015

Tällä kyseisellä perholla tullut kaikki tapahtumat yhteensä 6kpl viimeisillä reissuilla

http://www.perhokauppa.fi/perhot/streamer/stevens-oranssi

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti