Viinikanjoki (Parkano) | 10.8.2015 17:00

KommenttiJPS - 11.08.2015

Joelle tultiin 14:30 aikoihin leijonapuistoon parkkiin siinä nopeasti potkuhousut jalkaan ja siitä pumpaamolle perhoa heitämään. Kalastelin siinä koko matkan uimaranalle asti ja siitä sitten siiryin vesijohdon kohdalle jossa alkoi sitten tapahtua. 3 kertaa peräkäin kirjolohi yriti perhoa pintakalvosta hakea, mutta ei saanut kunnolla suuhunsa. Vaihdon perhoa ja sama tulos kuin edelisellä perholla. Hetken päästä luovutin ja vaihdoin toiselle puolelle josta yritin videokameran kanssa saada kuvaan, mutta ilman tulosta.

Siinä hetken aikaa meni ja sitten isäni tuli yhäältä sanoen että oli saanut yhden ja pistänyt takaisin. Siitä sitten siirytiin koitamaan kairokoskea josta yleensä on hyvät mahdolisuudet saada kalaa, koska kalastus paine on pienempi.

Itse lähdin koitamaan kairokosken niskaa ja isäni lähti koitamaan kairokosken alenmpaa aluetta. Niskalle tultuani laiton siiman päähän pienen 10koukussa olevan iskupiste pupan jolla aloin hartaasti kampaamaan niskan aluetta. Ei siinä kauaa kerinnyt heitämään kun taas kala kävi perhoa katsomassa ja kolmas kerta toden sanoi. Hetken väsyteltyäni koukasin kalan haaviin nopeasti kuva ja koukku irti ja kala takaisin uimaan. Siinä tuli hetken aikaa vielä koitetua, mutta sitten ajatelin että taidan mennä katsomaan miten isäntä pyytää kalaa alenpana.

Alhaalla ei paljoa kaloista ollut tietoa jotten siiryime vielä kerran kairokosken niskalle. Itse siiryin heti niskasta kairokosken niskan montulle josta sain vielä yhden kalan jonka vapautin takaisin.

Kaloja tuntui olevan jonkun verran täytyy varmaan taas jonain kauniina päivänä mennä jatkamaan perhon heitoa.

Kommentit

KommenttiJPS - 14.08.2015

Meni sitten ilman ja veden lämpötilat väärin päin...


Kommenttiadmin - 20.08.2015

Näköjään oli vähän bugia lämpötilan syötössä, korjattu.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti