Merikarvianjoki (Merikarvia) | 22.9.2015 16:52

Kommenttijore L - 22.09.2015

Jorpakolla taas vaihteeks... helteet ohi ja vesikin hieman nousussa joten kalastukseen on kohtuu puitteet. Edellisenä pvänä pilvistä joten kalastus oli toimintatäytteinen. Tuloksena kolme tärppiä joista pari maihin.

Tänään oli vesi hieman laskenut ja aurinkokin näyttäytyi joten en odottanut mitään ihmeellistä. Ensimmäinen lasku mentiin tummalla flhasbou virityksellä joka ei kiinnostanut. Vaihdoin sitten "sinisen hetken" flhasbou-versioon, joka oli antanut hyvin edel. pvänä. Muutaman heiton jälk perhoa riuhtastiin ja kovan taistelun jälkeen ihan kiva pullukka maihin. Ehkä 1.5kg+ kala. Eilisen pvän kalat samaa luokkaa/Kalastus on tietyillä kohdilla hankalaa kun jokea on kesän aikana "kunnostettu" rakentelemalla kaikenmaailman esteitä ja upottamalla jokeen muutaman metrin välein pakettiauton-kokoisia kiviä. Älkää kysykö mikä järki hommassa oli...

Palataan tähän pvään... heittelin vielä aikani mutta tuuli kääntyi ja yltyi kovaksi ja aurinko rupesi samalla helottamaan joten pvä poikki ja pillit pussiin. Ei silti hullumpi parituntinen.

Kommentit

KommenttiSic - 22.09.2015

Pitäisikö kaikki kosket perata kivistä,että kalastus olisi helpompaa? Noiden kivien tarkoitus on tuoda kaloille suojapaikkoja ja muuttaa virtausta parempaan suuntaan.Jos kivet ja muut "esteet" häiritsee,aina voi mennä kirjolohilammille.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti