Merikarvianjoki (Merikarvia) | 13.10.2015 19:54

KommenttiPerhoRangeri - 13.10.2015

Pirkanmaan perhokalastajian nuorten reissu Merikarvialle 10-13.10.2015.

Tänä vuonna nuorten reissu päätyi Merikarvialle, koska aikaisemmin kesällä ei ole ollut tarpeeksi osallistujia, ja nyt merikarvia oli ainoa järkevä paikka mihin pääsi koska muualla oli rauhoitus. Kokoonpanomme vahvuus oli 9 henkeä, eli iha kohtuu hyvä sakki. Tänä vuonna kalan tulo oli vähissä ja ainoastaan Minä ja minun kaverini oli ainoat jotka saivat mainattavia kaloja! :D kalaa ei siis paljoa ollut ja paremminkin ehkä kalallisesti reissu olisi voinut mennä mutta tämän vuoden reissussa oli hyvät puitteet sekä loistava yhteishenki! Ensi vuonna uusiksi mutta jos vaikka johonkin muualle!

Ryhmämme kävi läpi Puukosken, Holmankosken, Piinukosken, Konihaaran, lankosken molemmat uomat, sekä salmelankosken. Piinuskoski antoi yhden kirjon, lankosken luonnonuoma 2 ja holmankoski 1, iloiseksi yllätykseksi saimme molemmat kaverin kanssa ilmeisesti saman harjuksen jolla oli mittaa jopa 38 cm, ei ole aikaisemmin tullut moista vastaan ja 10 vuotta säännöllisesti on tullut merikarvialla käytyä. Sen verran vielä paikoista että vettä oli aika vähän mutta ainakin omaan lieleeni sopivasti kylmää se oli kuitenkin...

Ottiperhoina toimi musta 12 koon, kilpakalastajien suosimaan jiginoukkuun sidottu musta nymphi pinkillä kuulalla! Sekä valkoinen oranssikuulainen leech (ei varmaankaan ketään yllätä kyseiset ottiperhot).. mutta kala oli vaikeaa ja sitä oli vähän.. liekö istutuksista ollut hetken aikaa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti