Merikarvianjoki (Merikarvia) | 14.6.2016 08:04

Kommenttijore L - 14.06.2016

Vaihteeksi kalassa... vesi on alhaalla ja virtauksia ei juuri ole. Osassa paikoin vesi melkeinpä seisoo ja koskiin ei riitä vettä joten kalastus on haastavaa. Mutta täytyi nyt ainakin koittaa. Kalastajia on käynyt kivasti ja ainakin uistinmiehet ovat saaneet saalistakin joten...

Holmankosken yläosan välisuvanto oli aloituspaikka ja vesi todellakin melkein seisoo. No, villasukka kiinni ja vedin siimaa melko paljon ulos että saisin perhoon liikettä. Ensimmäinen heitto ulos ja kerkisin stripata muutaman kerran kun jysähti. Kala näyttäytyi heti hyppäämällä ilmaan. Pienehkö mutta kova taistelija! Teki todella kaikkensa hypäten usein ja veti siimaakin hyvin. Annoin tapella ihan rauhassa ja lopuksi väsyi ihan jaloissa. Semmonen hieman alle 1,5kg.

Seuraava tunti meni ilman toimintaa,ainoastaan edellisiltana sidottu ottipeli jäi tietysti pohjaan. Uus tilalle ja homma jatkui. Uuteen perhoon tuli yksi raju tärppi,ei muuta. Parin tunnin kuluttua luovutin ja totesin olevani tyytyväinen tähänkin aamuun.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti