Sivua muokattu viimeksi 28.07.2003 20.46.
Muokkaaja
MNi
Wilho - 30.12.2004
(Muokattu 30.12, 19:30)
satunnainen lukija - 17.05.2006
Jauhelihan voi kuivata itse, mutta sen voi korvata myös soijarouheella (saa tavallisista kaupoista) vaikkei olisikaan kasvissyöjä. Proteiinia on suunnilleen saman verran. Kuivattuja ruoka-aineksia saa aika hyvin Punnitse ja Säästä -kaupasta. Kuivattuja valmisruokia (pastat, riisipadat) saa normaaleista kaupoista, mutta ns. 2 hengen annos ei riitä vaelluksella mihinkään. Kannattaa lisätä jauhelihaa, soijarouhetta tai linssejä sekä makaronia tai (pika)riisiä.
satunnainen lukija - 17.05.2006
Valli - 16.01.2009
Tommosen kirjan hankin juuri hiljan: Retkiruokaa pär nilsson & Christel schröder
Siin aikamukavasti kaiken näköstä....
koskisjukka - 20.04.2009
Muutamia vuosia sitten vaihdoimme ongelmallisen näkkileivän (murustuu helposti rinkassa) Vaasan normaalisuolaiseen jälkiuunileipään. Voin sanoa, että kyllä kannatti! Ko. leipä säilyy helposti kesäkelissä kaksi viikkoa. Metvurstia saa nykyisin 100g vakumipaketeissa (neljälle päiväksi). Leirin löytyessä löytyy myös virtaavaa vettä (ainakin meidän reissuissa). Vakumit kiven koloon eikä säilymisen kannalta, Lapissa kesällä, ole mtn ongelmaa. Majoneesi tuubissa ajaa rasvan asian.
Piritta - 11.06.2010
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?