Ohje

Kaikki käyttäjät voivat luoda uusia sivuja tai muokata olemassa olevia sivuja. Voit muokata sivuja vaikka nimetömänä, mutta kohteliasta on ilmoittaa oma nimi tai kirjautua sisään ennen muokkamista. Lisää ohjeita voit lukea etikettisivulta.

Voit jopa tuhota jonkin kirjoittaman tekstin, mutta kaikki muokkaukset tallennetaan tietokantaa, joten tarvittaessa aikaisemmat sivut voidaan palauttaa näkyville uudelleen. Et siis voi tuhota mitään lopullisesti.

Sivuja voi linkittää toisiinsa helposti. Jokaisella sivulla on oma avainsana, joka näkyy myös sivun otsikkona. Kun tälläisen avainsanan laittaa hakasulkuihin, siis esimerkiksi [ohje], niin tästä muodostuu linkki hakasulkujen välissä olevalle sivulle. Eli käytännössä näin: ohje. Useamman sanan tai jonkin sanan joka ei ole avainsana voi linkittää kirjoittamalla seuraavasti: [Linkki ohjesivulle->ohje].

Jos kyseistä sivua ei ole olemassa, niin linkistä aukeaa sivun luomislomake, johon voi kirjoittaa sivun sisällön.

Jos haluat kirjoittaa jostain aiheesta sivun, niin suosittelemme että ensin luot jollekin sivulle linkin, jossa on avainsanana sen sivun avainsana jonka haluat luoda. Jos esimerkiksi luot kokonaan uuden aiheen, valitse aloitussivulla "muokkaa" ja lisää sinne linkiksi valitsemasi aihe/avainsana. Tämän jälkeen vain klikkaat linkkiä ja kirjoitat sivulle sisällön. Tämä varmistaa sen, että sivusi on linkitettynä, koska muutenhan sivua ei kukaan löytäisi.

Voit myös luoda sivun klikkaamalla yläpalkissa olevaa Lisää sivu-linkkiä.

Lisää ohjeita sivujen muotoilusta voit lukea editointiohjeesta.

Sivua muokattu viimeksi 11.05.2009 21.10.
Muokkaajat MNi, nimetön, admin, MNi

Katso myös

Perhonsidonta Perhot Hiekkalaatikko Laskuvarjohäkilän sitominen Siimalenkki Hakemisto

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?