Pitkäkoski (Vantaa) | 6.11.2005 12:00

KommenttiPerho-Timo - 06.11.2005

Päätettiin jättää lauantaibiletykset väliin ja herätä sunnuntaina kalaan. Päätös piti ja kalavarusteet pakattiin sunnuntaiaamuna kymmenen aikaan. Klo 12.00 saavuttiin pitkäkosken sillalle, josta alko armoton paiskiminen. Minä olin varustautunut perholla ja kaveri UL:llä.

Ensimmäisen kerran perho ja jigi pääsivät pitkäkosken sameaan veteen sillan yläpuolella. Siinä jonkun tovin kalastettua kaveri tempasi ensin jigillä yhden (46 cm) meritanen ja myöhemmin lipalla yhden pienen istukkaan. Minä sen sijaan heittelin tyhjää.

Päätettiin lähteä sillan alapuolelle kokeilemaan hitaita virtauspaikkoja, mutta turhaan. Yksi pieni istukka tarras mun perhoon ja muuta ei tullutkaan.

Kädet olivat melko kohmeessa ja kaikki kalat pääsivät takaisin jokeen.

Joka tapauksessa hyvä reissu näin ensimmäiseksi...

Kommentit

Kommenttihäääääh - 07.11.2005

Näkyvyys on 0cm! Miten tuolta voi tulla kalaa? Onkohan vantaanjoen kaloille kehittynyt jokin erikois tarkka näkö? Onnittelut kaloista, saa olla todellinen ammattikalastaja kun noin samesta vedestä kalaa saa! :)


KommenttiPerho-Timo - 07.11.2005

Mä luulen et, noi tanet suunnisti kylkiviiva-aistin avulla. Eihän noi kalat ainakaan mitään näe. :)


Kommenttijms - 07.11.2005

Voisi noita kuvia ottaa vähän toisella tyylillä jos aikoo kalan vapauttaa. Järkkyä nähdä kala melkein kuivalla maalla ja vielä uistin kiinni suupielessä. Ei millään pahalla. Hienoja kaloja joka tapauksessa.


Kommenttilarssi - 07.11.2005

Ei millään pahalla mutta... lusikanläpsyttäjät.com


Kommenttiviki - 07.11.2005

ihan niinku maito kahvia toi vesi!!!


Kommenttitsipide - 07.11.2005

Joo samaa mieltä olen jms:n kanssa. Varsinkin noi pikku tanet mahdollisimman nopeesti takas veteen. Itse en viitsi edes niitä kuvata vaan suoraan veteen niin selviäminen on varmempaa. Ja muutenkin jos aikoo vapauttaa kalan niin ei sais ikinä laskea sitä kuivalle maalle. Mielummin pitää vedessä ja jos ottaa kuvan niin nostaa nopeesti kuvaamisen ajaksi!!


Kommenttirillu - 07.11.2005

ei millään pahalla mutta... typerä pitkätukka nyt hiljaa (larssi meinaa)


Kommenttinahkiainen - 08.11.2005

En tiedä miten muilla on, mutta kun itse tulen perhorasiaan niin pääsääntöisesti toivon näkeväni hyviä _perhoja_. Jos luen perhorasian kalatarinoita toivon näkeväni hyviä juttuja _perho_kalastuksesta.

Ihan oikeesti, jos jokainen tyyppi listaisi tänne kaikki mato-onki ja uistin kalansa niin ohhoh.

Jos joskus saa kalan uistimella ja on tästä aivan tohkeissaan niin kannattaa ehkä miettiä pari kertaa haluaako asiasta kuitenkaan kertoa kaikille.

Vielä kun mietintäyhtälöön lisää hieman hyvällä maulla varustettua harkintakykyä niin oikea paikkakin tuolle "ilo" -uutiselle voi _ehkä_ löytyä ;)


KommenttiPerho-Timo - 09.11.2005

Viki: Kyllä vaan, :) Vantaankosken kahvilassa oli ilmeisesti haljennut maitotynnyri. ;)


Kommenttijore.k - 10.01.2006

Mutta ajatteleppa nahkiainen sitä että jos joku laittais jutun et:"sain perholla pari taimenta ja lopuksi tuli uistimella yks." Mutta kuvat olis vaan noista perholla saaduista niin varmasti heti olis tullu viesti "ei sulla sattus olee kuvaa siitä uistimella saadusta?" Mielestäni ei ole mitään pahaa jos laittaa kuvia uistimilla saaduista!!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti