Haihunkoski (Viiala) | 16.4.2007 16:30

KommenttiJan Idar - 27.04.2007

Saavuimme kaverin kanssa haihunkoskelle töiden jälkeen. Aloitimme kalastuksen ylhäältä eli pohja padoilta. Kun saavuttiin pohjapadoille huomasimme siellä olevan jo kaksi muutakin kalastajaa, joista toinen väsytteli kirreä. Ei muuta kun sekaan vaan. Tuloksena ylhäältä: kaks kirreä iteltä karkuun, kaveri ei sieltä tavottanut kaloja.

Siirryimme hieman alaspäin, minä menin vasemanpuolinmaiseen virtaan ja kaveri oikeanpuolinmaiseen.
Hieman ennen siltaa sain aika hyvän pommin liitsiin ja....irti.Noh..muutaman ärräpään ja hatunpaiskomisen jälkeen kalastus jatkui. Uusi tärppi... ja sen verran oltiin nyt hereillä että kiinni pysy, taimen ylös kuvaus ja takaisin :) . Noin 42 cm, yllätävänkin laiska kala mutta mieltä Ylentävä silti. Kaveri heiti tyhjää vieläkin, ja alko uhoon jo MP-reiisua itelleeen :I..

Paistettin makkarat ja punottiin hieman juonia. Kaveri siirty alas, siihen yhtymä mutkaan ja ite takas pohja padolle..ei mitään mutta sama kaveri joka kirreä heti alussa väsytteli, kehu saaneensa juuri 43 cm kirkkaan ja pulskan taimenen... :)

Lähdin hivuttautumaan alaspäin.Ei tärpin tärppiä, jos ei sitä yhtä puuhun jäänyttä streemeriä lasketa. Saavuin kaverin luokse ja hän kehui myös juuri saaneensa 43 cm kirkkaan taimenen siitä edessä olevastamme alamutkasta. Totta se oli, kuva oli kalasta napattu. Ja näkihän sen naamasta.Mahtavan näköinen, sitten kalasteltiin vielä hetki, kunnes pimeys alko hiipiin niskaan. Hatun ´nosto koskelle ja kotio.

Kommentit

Kommenttimuti - 29.04.2007

Komea taimen :)


KommenttiMiika_ - 30.04.2007 (Muokattu 30.4, 20:47)

Onneksi olkoon, kaunis taimen..:D


KommenttiJan Idar - 02.05.2007

Kiitos kiitos :)


Kommenttipuppe1 - 02.05.2007

Hieno taimen, millä tuli.


KommenttiRaikku - 02.05.2007

Hieno taimen! Onneks olkoon!


KommenttiJan Idar - 03.05.2007

Mustalla Liitsillä :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti