Haihunkoski (Viiala) | 10.6.2010 21:45

KommenttiSivaltaja - 12.06.2010

Maanantain onnistuneen haihun reissun jälkeen, päätin suunnata
koskelle loppuviikosta uudestaan. Vesi oli laskenut alkuviikosta n.10cm, ja omaan silmään joki näytti paremmalta kalastuksen kannalta.

Aloitin Kalastuksen maantiesillan jälkeen, oikean puoleisesta uomasta, ylöspäin edeten. Noin 20min jälkeen indikaattori sukelsi ja vapa taipui. Hyvän taistelun jälkeen taimen(46cm&1,2kg) haaviin ja savukalaks. Ensimmäinen vähän mukavampi kala TFO:n lasikuituun ja vapa toimi kyllä hienosti.

Jatkoin kalastusta vielä hetken kunnes nälkä iski, ei muutakun makkaraa rillaan. Maanantaina käydessäni oli nuotiopaikalla puita reilusti, mutta juuri ennen saapumistani paikalta poistunut nuorisojengi oli polttanut kaikki puut :( Onneksi sentään hiillos oli jäljellä :)

Maha täynnä makkaraa jatkoin kalastusta kohdasta jossa haihunkoski jakautuu eri uomiin. Ensimmäisellä heitolla kirjo kiinni, mukavien volttien ja spurttien jälkeen kala haaviin ja kuvan jälkeen vapaaks. Ilta tarjosi vielä yhden kirjo tärpin, mutta kala ei ollut halukas kuvaan. Parin tunnin unet autossa ja 4.00 takas hommiin, mutta aamu ei toimintaa tarjonnut.

Otti perhona toimi ruskea&oliivi kuulapääpupa #12, kuten myös maanantaina. muilla perhoilla pari särkee.

Kommentit

Kommenttimianka - 21.06.2010

Onnea saaliista. Oliko taneli millainen siiman päässä? Joskus tuolta sain sellaisen taimenen, jonka voi ihan raakana vetää kuiville. Kirjot sen sijaan yleensä laittanut ihan kivasti vastaan.

Yksi päivä kun kävin Haihulla kuvailemassa, niin ainakin silloin nuorisojengi oli pistänyt ilmeisesti kerralla KAIKKI puut grilliin, mitä löysivät. Oli meinaan sen verran iso kokko. Onneksi ei levinnyt lähipuiden lehvistöön...

Saattoi olla jopa juurikin tuolla viikolla, kun itse olet tuolla käynyt.


KommenttiLärvästelija - 21.06.2010

Tälläisestäkään paikasta en ole ennen kuullut, ei ole edes niin kauhean kaukana:) Todella hyväkuntoisen näköinen muuten tuo kirjolohi:) Ja taimen myös on todella hieno:)


KommenttiSivaltaja - 23.06.2010

Tane anto ihan mukavat kyydit, kuten myös kirjo. Paikkana jonki verran eroo tosta Lärvän suosimasta merikarviasta :) Kaikki on pientä ja nättiä, paitsi kalat :)


KommenttiLärvästelija - 23.06.2010

Katselin kanssa et melkein menee purokalastukseksi tuolla?:) Mutta sehän vasta mukavaa onkin:)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti