Haihunkoski (Viiala) | 21.10.2011 12:00

Kommenttikumppari - 21.10.2011

Aamulla oli herätys 8:30 ja ei muuta kuin aamupalalle ja kalastuskamppeiden tarkastus. Yhdeksän aikaan soittelin kaverille että olimme tulossa hakemaan. Kaverin poimimisen jälkeen ajeltiin vartin verran Lempäälästä viialan keskustaan lupia ostamaan. Tarkoitus oli ostaa luvat lounaskahvila Patarista joka osoittautuikin lopetetuksi...(mahtavasti päivitetyt nuo haihunkosken sivut...) saimme luvat kuitenkin viereisestä kioskista:)

Koskelle päästyämme aloimme kaverin kanssa laittaa vapoja kasaan ja samalla tutkailimme sopivaa aloituspaikkaa, joka oli sitten maantiesillan yläpuolella, pinkillä boobylla ei tullut minkäänlaista kontaktia kaloihin... Koitimme seuraavaksi maantiesillan alapuolella olevasta montusta larvoilla, streamereilla ja liitseillä eikä vieläkään mitään.

Päätimme pitää evästauon ja samalla huomasimme että alajuoksulla oli hyvännäköinen leveämpi kohta jossa saattaisi olla kalaakin(toisetkaan kalastajat ei ollut saanut koselta mitään siihen mennessä). Siirryimme sinne kalastamaan, ja puolentunnin vispaamisen jälkeen, kun oli jo kaikkea koitettu ja epätoivo alkoi hiipiä mieliin laitoin siiman päähän ainoan mustan boobyni ja sanoin "jos ei tähän ota niin ei sitten mihinkään!" ja muutaman heiton jälkeen nasahti! Vihdoin kirjolohi oli siiman päässä ja toivoin ettei se vaan irtoisi. Lyhyen taistelun jälkeen haavissa köllötteli pullea kirre ja fiilikset olivat katossa:D Rakkaalta boobyltani lähti silmät tuon kalan suussa, oli imaissut sen meinaan ihan hyvin. No, ei muuta kun pappia päähän, perkaus ja ruoka oli ansaittu.

Kalastelimme vielä samaa pätkää molemmilta puolilta ja kävimme yläjuoksullakin mutta tuloksetta. Kolmen aikaan soitimme isäni hakemaan meidät kotiin kun menomehut alkoivat loppua.

Kaverilleni ei tällä kertaa sattunut kalaa tulemaan mutta hyvä fiilis reissusta silti jäi. Mukava päätös kalastuskaudelle:)

Kommentit

Kommenttikoskisjukka - 21.10.2011

Onnea pulskasta kirrestä!

Tästä sen huomaa, että niin useasti perhon vaihto auttaa...


KommenttiTammukkkaTane - 03.11.2011

Pulleita Kirrejä.Onnea!


Kommenttikarza - 16.11.2011

Läski kirre onnee :D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti